7. 9. 2017

Berilo Skrivnosti naše ulice za 3. razred

Berilo Skrivnosti naše ulice vsebuje štiri glavna poglavja in vrsto podpoglavij. Glavna poglavja so: V deželi črkariji, Kam gredo sanje?, Veter me nese in Ti loviš. Berilo vsebuje umetnostna in neumetnostna besedila. Bogatijo ga odlične ilustracije izvirnih ilustratork in ilustratorjev.

Brez zgodb bi bil svet … pust in prazen. Zgodbe in pesmi mu dodajo čarobnost in skrivnostnost, humor in napetost. Besedila v tretjem berilu so duhovita, prežeta s humorjem in igrivostjo, ki z zanimivo motivacijo vabijo tretješolca v literarno doživetje. Aktualizirane so tudi resnejše teme, s katerimi se soočajo nekateri otroci: strah, enostarševska družina, nasilje … (iz ocene dr. Vide Medved Udovič).

 

BERILO Skrivnosti naše ulice je Strokovni svet RS za splošno izobraževanje na svoji 186. seji, 19. 10. 2017 potrdil.

Cena: 13,90 EUR

Informacije o berilu in ogledni izvodi: Alenka Korenjak, 01/30 69 823, alenka.korenjak@dzs.si

 

 

 

 

 

 

7. 9. 2017

Delovni učbenik Reach for the Stars 3

Nov delovni učbenik za angleščino v 3. razredu je medpredmetno usklajen, prinaša veliko gibalnih aktivnosti, zgodb in začetno opismenjevanje, poleg tega je podprt tudi s sodobnim zvočnim gradivom, avtorskimi pesmicami in izštevankami.

Delovni učbenik je pisan v skladu s slovenskim učnim načrtom in specifikami poučevanja tujega jezika v slovenskem šolskem sistemu. V zavihku je tudi predloga za namizno igro z navodili in komplet nalepk.

Cena: 14,90 EUR

Informacije o gradivu in ogledni izvodi: Barbara Glavnik, 01/30 69 842, barbara.glavnik@dzs.si

Naročila: info.narocila@dzs.si, irena.urbancic@dzs.si