3. 1. 2023

Predstavitev dodatnih gradiv Naša ulica

Spoštovane učiteljice in učitelji,

v želji, da vam odlično zastavljena gradiva predstavimo, smo za spletno predstavitev dodatnih gradiv Naša ulica, povabili izjemni avtorici gradiv Naša ulica in profesorici, Marijo Pisk in Sabino Višček. Brez njiju gradiva Naša ulica ne bi bila tako odlična.

Na spletnem srečanju bosta predavateljici iz svojih izkušenj predstavili prednosti uporabe dodatnih gradiv, pri čemer bosta izhajali iz vidika vseh učencev, učiteljev in staršev.

PROGRAM:
17.00−17.05  Uvodni pozdrav
17.05−18.00  Predavanje - Marija Pisk in Sabina Višček

18.00−18.20  Debata

18.20                Zaključek

Vabimo vas na predstavitev gradiv v četrtek, 12. 1. 2023, s pričetkom ob 17.00.

Vsak udeleženec spletne predstavitve prejme izvod gradiva po lastnem izboru in promocijski dostop do e-vsebin za izbrani razred. Izbirate lahko med gradivi Berem z Iksom 1-3.

Prijave zbiramo na alenka.korenjak@dzs.si. Zagotovite si svoje mesto na spletni predstavitvi že danes.

Vabljeni!

27. 8. 2021

Že poznate gradiva Naša ulica?

Spoštovane učiteljice in učitelji,

z veseljem vam podrobneje predstavimo odlike naših gradiv individualno na vaši šoli ali prek videoklica. Predstavitev obsega vsebinske poudarke in prednosti naših učnih kompletov, poleg tega pa tudi priporočilo, kateri učni komplet najbolj zadovolji vaše želje. Vsak udeleženec prejme praktično darilo. 

Pokličite nas po telefonu na številko 01/30 69 823 ali pišite na e-naslov nasaulica@dzs.si, da uskladimo termin in obliko predstavitve, ki vam najbolj ustreza.