21. 6. 2018

Juhuhu, počitnice so pred vrati!

Za nami je še eno šolsko leto, ki ste ga obogatili z obiskom naših izobraževalno-promocijskih dogodkov v organizaciji naše založbe.

Ob tej priložnosti se vam zahvaljujemo za sodelovanje in vas želimo povabiti, da se nam pridružite tudi v prihodnjem šolskem letu, saj vam bomo pripravili obilo novosti.

Vabimo vas, da tudi med počitnicami pogledate na naš spletni portal, kjer bo vedno kaj novega in zanimivega.

Vse dobro vam želi ekipa promocij DZS. 

31. 5. 2018

Gradiva za spoznavanje okolja iz sklopa Naša ulica

Vsebina gradiv za spoznavanje okolja (učbenika in delovni zvezki) je usklajena z učnim načrtom ter zajemajo vse teme in cilje, ki jih morajo spoznati otroci v 1. triletju. Posebno pozornost smo namenili izboru tem, nalog in poskusov, s katerimi postopno gradimo naravoslovno znanje in veščine.

Učbenika z jasno strukturo vsebujeta preproste in jasne razlage, vsakdanje primere, premišljene naloge in številne preproste poskuse.

Poleg vsebinskega znanja je potrebno razvijati tudi procesno znanje, zato je nujna povezava učbenika in delovnega zvezka ter osebnega zvezka.

V delovnih zvezkih so teme vedno razložene na dveh straneh. Jasno in nazorno besedilo otroka spodbuja k samostojnemu delu. Naloge so raznovrstne in zelo zanimive. Dodatki v delovnih zvezkih naredijo predmet še bolj zanimiv in privlačen; na sredini vsakega delovnega zvezka so nalepke, na koncu pa priloge, ki so namenjene izrezovanju in lepljenju v osebni zvezek.

Sodobno učno tiskano gradivo za spoznavanje okolja je podprto z odlično spletno podporo na izobraževalnem portalu Naša ulica.

Več o gradivih za spoznavanje okolja v e-letaku.

 

Informacije o gradivih Naša ulica: alenka.korenjak@dzs.si, 01 30 69 823

Naročila: info.narocila@dzs.si, 01 30 69 881, 080 80 81