4. 1. 2021

Klasične pravljice in sodobna besedila

Berila iz sklopa Naša ulica povezujejo dvoje: družinsko branje in samostojno branje otroka. V berilih boste našli kakovostno leposlovje: najboljše primere klasičnih pravljic in sodobna besedila.

Privlačna neumetnostna besedila bralcu slikajo stvarni svet, svet, ki ga učenec spoznava kot nasprotje domišljiji. Berila so učitelju v veliko pomoč, saj mu nudijo širok okvir za delo v razredu, obenem pa mu še vedno dopuščajo veliko možnosti za ustvarjalno delo. Velik poudarek je na raznolikosti zvrsti in avtorjev, junakov in vsebin, didaktičnih idej in možnosti, ki so domišljeni in upoštevajo učenčevo razvojno stopnjo.

Avtorji beril: dr. Igor Saksida, dr. Janja Plazar, dr. Nataša Dolenc Orbanić, Sabina Višček, Jana Bauer in Majda Koren. Berila bogatijo odlične ilustracije izvirnih ilustratork in ilustratorjev.

Če bi želeli spoznati berila Naša ulica 1-3, vam omogočamo kratko predstavitev prek videoklica, kjer si lahko zagotovite brezplačen izvod berila po lastni izbiri.

Informacije o gradivih Naša ulica: alenka.korenjak@dzs.si

Naročila: info.narocila@dzs.si

16. 12. 2020

Srečno in zdravo 2021

Spoštovani,


za nami je še eno leto polno dogodkov. Ob iztekajočem se letu bi se vam želeli zahvaliti za vaše sodelovanje in pozornost, ki ste ju namenili naši založbi.


Torej, samo za vas: VESELI DECEMBER!