21. 9. 2017

Dodatna gradiva Naša ulica za 1. triletje

Poučna in igriva dodatna gradiva Naša ulica so namenjena za delo v šoli in doma. Učna gradiva so nastala v skrbi za kakovostno znanje vaših otrok in so delo slovenskih vrhunskih strokovnjakov, učiteljev praktikov in odličnih ilustratorjev. 

Zakaj uporabljati dodatna gradiva Naša ulica? Zato, ker ...

- vsebujejo sodobne naloge, ki izhajajo iz življenjskih situacij,

- gradiva otroke spodbujajo k učenju prek dejavnosti,

- so vrhunsko oblikovana z odličnimi in izvirnimi ilustracijami ter fotografijami,

- so učitelji, ki uporabljajo učna gradiva, navdušeni nad pridobljenim znanjem otrok in jih priporočajo  za uporabo v razredu in doma.

  Več o gradivih v priponki!

7. 9. 2017

Berilo Skrivnosti naše ulice za 3. razred

Berilo Skrivnosti naše ulice vsebuje štiri glavna poglavja in vrsto podpoglavij. Glavna poglavja so: V deželi črkariji, Kam gredo sanje?, Veter me nese in Ti loviš. Berilo vsebuje umetnostna in neumetnostna besedila. Bogatijo ga odlične ilustracije izvirnih ilustratork in ilustratorjev.

Brez zgodb bi bil svet … pust in prazen. Zgodbe in pesmi mu dodajo čarobnost in skrivnostnost, humor in napetost. Besedila v tretjem berilu so duhovita, prežeta s humorjem in igrivostjo, ki z zanimivo motivacijo vabijo tretješolca v literarno doživetje. Aktualizirane so tudi resnejše teme, s katerimi se soočajo nekateri otroci: strah, enostarševska družina, nasilje … (iz ocene dr. Vide Medved Udovič).

 

BERILO Skrivnosti naše ulice je Strokovni svet RS za splošno izobraževanje na svoji 186. seji, 19. 10. 2017 potrdil.

Cena: 13,90 EUR

Informacije o berilu in ogledni izvodi: Alenka Korenjak, 01/30 69 823, alenka.korenjak@dzs.si