18. 11. 2022

38. Slovenski e-knjižni sejem

Spoštovani ljubitelji knjig,
tudi letos vas vabimo na sprehod med virtualne knjižne police, kjer lahko od 22. 11. 2022 pa vse do nedelje 4. 12. 2022 brskate med bogato in pestro ponudbo naslovov za vse starostne skupine. Sejem je odlična priložnost, da si izberete in zagotovite najbolj prodajne naslove naše založbe po sejemsko ugodnih cenah.

Ne spreglejte resničnih pravljic naših vrhunskih športnikov, izpod rok priljubljenega otroškega in mladinskega pisatelja Primoža Suhodolčana. Resnične pravljice navdušujejo z vsebino in ilustracijami, zlasti pa z glavnimi junaki. V zgodbah bralci poleg pravljičnih bitij prepoznajo biografske elemente iz življenja naših največjih športnikov.

Obiščite naš spletni nakupovalni center in v udobju svojega doma izberite najboljše tudi zase in za svoje najdražje. Prijazno vabljeni!

 

10. 11. 2022

Pozor, pozor!

Spoštovani uporabniki spletnih vsebin Naša ulica,

obveščamo vas, da bomo v ponedeljek, 14. novembra 2022 med 16.00 in 18.00 izvedli tehnično nadgradnjo spletne strani Naša ulica. Nadgradnja lahko za nekaj trenutkov povzroči prekinitev delovanja spletne strani in od uporabnikov e-vsebin zahteva, da se znova pridružijo/prijavijo kasneje. Iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti, vendar upamo, da boste uživali v izboljšavah. Naš cilj je zagotoviti najboljšo možno izkušnjo pri uporabi spletne strani Naša ulica.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali potrebujete dodatno podporo, nam pišite na nasaulica@dzs.si

Vse lepo vam želi tehnična ekipa spletne strani Naša ulica