13. 9. 2022

Potrebujete pomoč?

Spoštovani učitelji in starši,

veseli nas, da ste za novo šolsko leto izbrali gradiva Naša ulica. Poleg tiskanih gradiv in ostalih pripomočkov, vam pripada 12-mestna aktivacijska koda za letni dostop do spletnih gradiv. Pri vpisu aktivacijske kode sledite navodilom za registracijo (www.nasaulica.si/navodila). S pomočjo aktivacijske kode boste aktivirali svoj uporabniški račun ter dostopali do spletnih vsebin za učence in starše.

Spletne vsebine Naša ulica delujejo na osebnih in tabličnih računalnikih ter mobilnih telefonih. Priporočamo uporabo najnovejših brskalnikov Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge ali Safari. Pri uporabi starejših in drugih verzij brskalnikov, se lahko pojavijo napake.

Če potrebujete pomoč pri registraciji, nas pokličite na telefonsko številko 01/30 69 825 ali nam pišite na nasaulica@dzs.si.

Želimo vam uspešno šolsko leto, polno dogodivščin in nasmejanih dni.  

9. 9. 2022

Robotek Iks nagrajuje

Spoštovane učiteljice in spoštovani učitelji,


pridružite se nam na družabnem omrežju Facebook na profilu Znanje uresničuje sanje in se z nami podajte v svet znanja in sanj. Na profilu najdete uporabne in aktualne vsebine, trenutno pa poteka tudi nagradna igra s privlačnimi nagradami.

Sodelujte v nagradni igri tako, da:

- všečkate profil Znanje uresničuje sanje in

- v komentar zapišete nagrado, za katero se potegujete.

Vabimo vas tudi, da k sodelovanju v nagradni igri povabite svoje sodelavce. 

Nagradna igra poteka od ponedeljka 12. 9. 2022 do torka 4. 10. 2022 do 23:59, srečneže pa bomo izžrebali na svetovni dan učiteljev. V sredo 5. 10. 2022 bomo nagrajence objavili v komentarju objave.