27. 8. 2021

Juhuhu, veselim se šole!

Učiteljem, ki boste letos prvič poučevali po gradivih Naša ulica, svetujemo, da se nam oglasite in si rezervirate termin za kratko predstavitev e-gradiv prek video klica. Z veseljem vam priskočimo na pomoč.

Pokličite nas 01/30 69 823 ali pišite alenka.korenjak@dzs.si.

20. 8. 2021

Letna koda za dostop 2021/22

Spoštovani uporabniki gradiv Naša ulica,

prejeli ste 12-mestno aktivacijsko kodo, ki jo je potrebno aktivirati na spletni strani Naša ulica. Navodila za registracijo najdete na https://nasaulica.si/navodila/

Izpostaviti želimo, da so e-vsebine Naša ulica bogato dopolnilo za učence in učitelje. Vašega otroka postavljajo v središče učenja, saj mu z mnogimi interaktivnimi igrami, nalogami, vajami in izzivi ponujajo odlično podporo pri utrjevanju in ponavljanju snovi, ki jo usvojijo v šoli pri pouku. Izobraževalni portal Naša ulica je zelo sistematičen in pregleden ter je primeren za učenje tako doma kot v razredu.

Po aktivaciji boste lahko dostopali do interaktivnih vsebin tako otroci kot starši. Interaktivne vsebine delujejo na osebnih in tabličnih računalnikih ter na večini mobilnih telefonov. Priporočamo uporabo najnovejših brskalnikov Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge in Safari. Pri uporabi starejših in drugih verzij brskalnikov se lahko pojavijo napake.

Če potrebujete pomoč pri registraciji, nas pokličite na telefonsko številko 01/30 69 825 ali nam pišite na nasaulica@dzs.si.