7. 12. 2022

Za prve bralne korake

Zbirka SONČICE. Trideset knjižic prinaša kratke, jezikovno preproste, tematsko raznolike in pogosto humorne zgodbe. Namenjene so prvim bralnim korakom, ko je treba otrokom ponuditi preprosto čtivo, da bi lahko razvijali tudi razumevanje prebranega. Izjemna skladnost med bogato ilustracijo in kratkim, preprostim besedilom, slovarska in slovnična enostavnost ter ponavljanje lajšajo otrokom usvajanje bralne tehnike.

Akcijska cena: 30 slikanic za 30 €

Naročila in informacije: 01/30 69 825, info.narocila@dzs.si

 

18. 11. 2022

38. Slovenski e-knjižni sejem

Spoštovani ljubitelji knjig,
tudi letos vas vabimo na sprehod med virtualne knjižne police, kjer lahko od 22. 11. 2022 pa vse do nedelje 4. 12. 2022 brskate med bogato in pestro ponudbo naslovov za vse starostne skupine. Sejem je odlična priložnost, da si izberete in zagotovite najbolj prodajne naslove naše založbe po sejemsko ugodnih cenah.

Ne spreglejte resničnih pravljic naših vrhunskih športnikov, izpod rok priljubljenega otroškega in mladinskega pisatelja Primoža Suhodolčana. Resnične pravljice navdušujejo z vsebino in ilustracijami, zlasti pa z glavnimi junaki. V zgodbah bralci poleg pravljičnih bitij prepoznajo biografske elemente iz življenja naših največjih športnikov.

Obiščite naš spletni nakupovalni center in v udobju svojega doma izberite najboljše tudi zase in za svoje najdražje. Prijazno vabljeni!