27. 8. 2021

Že poznate gradiva Naša ulica?

Spoštovane učiteljice in učitelji,

z veseljem vam podrobneje predstavimo odlike naših gradiv individualno na vaši šoli ali prek videoklica. Predstavitev obsega vsebinske poudarke in prednosti naših učnih kompletov, poleg tega pa tudi priporočilo, kateri učni komplet najbolj zadovolji vaše želje. Vsak udeleženec prejme praktično darilo. 

Pokličite nas po telefonu na številko 01/30 69 823 ali pišite na e-naslov nasaulica@dzs.si, da uskladimo termin in obliko predstavitve, ki vam najbolj ustreza.

7. 4. 2021

Predstavitev gradiv za glasbeno umetnost

Spletna predstavitev gradiv

Na spletnem seminarju bo predavateljica Marija Pisk (izbor in priredba Glasbena slikanica 1-3, avtorica Breda Oblak) predstavila svoje predloge za vključevanje vseh treh glasbenih dejavnosti v pouk glasbene umetnosti.

Večino učiteljev verjetno še najbolj zanima, kako poslušanje narediti zanimivo in drugačno ter kako na enostaven način vključiti spremljavo, tudi na melodična Orffova glasbila.

Na spletnem srečanju bo predavateljica iz svojih izkušenj predstavila prednosti uporabe gradiv za glasbeno umetnost, pri čemer bo izhajala iz vidika vseh uporabnikov oz. deležnikov: učencev, učiteljev in staršev.

Vabimo vas na predstavitev gradiv v sredo, 7. 4. 2021, s pričetkom ob 17.00.

PRIJAVA